Verkkoranta

Varausehdot

Verkkoranta luomumökin varausehdot

Yleistä

Verkkorannan varauksessa noudatetaan majoituspalvelusten tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysivaltainen.

Varaaminen ja maksu

Tehtyään varauksen vuokralainen saa varausmaksun sähköpostitse tai postissa.  Laskun maksuehto on heti. Varaus vahvistetaan varausmaksun näkyessä omistajan tilillä. Varausmaksu palautetaan vuokralaiselle, jos loppusiivous on suoritettu vuokralaisen toimesta vuokrausjakson päätyttyä ja moottorivene on palautettu omalle paikalleen mantereen laituriin polttoainetankki täytenä. Vuokra tulee maksaa kahdeksan (8) viikkoa ennen varausajankohtaa. Vuokranmaksun näkyessä omistajan tilillä vuokralainen saa ajo-ohjeen majoituskohteeseen sekä tiedot siitä, mistä avaimet saa.

Huom. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, mutta antaa kuitenkin mökin omistajalle oikeuden perua varauksen.

Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kahdeksan viikkoa ennen vuokrauksen aloituspäivää, ei varausmaksua lähetetä erikseen vaan varausmaksu ja vuokra maksetaan yhdessä maksuehdolla heti.

Peruutukset

Peruutus on AINA tehtävä sähköpostitse mökin omistajalle. Mikäli asiakas peruuttaa varauksena kahdeksaa viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista, pidätetään varausmaksu. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa myöhemmin kuin kahdeksan viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko vuokra. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut mökin omistajalle. Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas tai hänen lähiomaisensa joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakas on oikeutettu saamaan rahansa takaisin lukuun ottamatta varausmaksua. Peruutus on tällaisessa tapauksessa tehtävä välittömästi. Peruutuksen syystä on toimitettava luotettava selvitys mökin omistajalle 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä ennen vuokra-ajan alkua. Mikäli asiakas muuttaa loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

Omistajan oikeus perua varaus

Mökin omistajalla on oikeus perua varaus, mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai mökin omistajasta riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko). Mökin omistajan peruessa varauksen, on asiakkaalla oikeus saada maksamansa varausmaksu ja vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Ovien aukaisu

Vuokran maksun yhteydessä lähetetään tiedot siitä, mistä avaimet on noudettavissa. Omistajalla on oikeus periä avaimien katoamisesta aiheutuneet kulut (esim. lukkojen uudelleensarjoitus ja uudet avaimet).

Oleskelu Verkkorannassa

Verkkoranta on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä yleensä klo. 12.00 lähtöpäivään klo. 16  tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty kaikissa mökeissä. Mikäli mökeissä on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut, kuitenkin vähintään 300 euroa.

Veneet

Yhteysvene Buster RS on vuokralaisen käytössä vuokrausjakson ajan ja vene tulee palauttaa mantereen laituriin omalle paikalleen siivottuna ja polttoainetankki täytenä. Saaressa oleskelun aikana käytössä on myös soutuvene.

Siivous

Mökin vuokraan ei kuulu loppusiivous. Vuokralainen vastaa mökin siivouksesta vuokra-aikana sekä loppusiivouksesta. (katso. loppusiivousohje)

Asiakas voi halutessaan tilata loppusiivouksen erillisenä palveluna.

Lemmikkieläimet

Eläimet ovat tervetulleita Verkkorantaan. Asiakkaan tulee siivota eläinten jätökset pois oleskelualueilta sekä kulkuväyliltä.

Lisäpalvelut

Lisämaksusta on saatavissa liinavaatteet sekä kylpypyyhkeet,  sähköperämoottori soutuveneeseen sekä SUP-lautoja. Verkkorannassa myydään myös Lehtopeat  Oy:n turvetuotteita.

Vahingot

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle.

Häiriö tai vaaratilanteesta johtuva vuokrasopimuksen purkaminen

Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan/ vuokranantajan edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapuri kiinteistössä oleville, on vuokranantajalla/vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan vuokralaiselta.

Henkilömäärä

Verkkorantaa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mökin kapasiteetiksi on ilmoitettu. Teltan käyttö Verkkorannan tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Mahdolliset valitukset

Kaikki Verkkorannan varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle. Mikäli asiaan ei tule korjausta, asiakkaan tulee tehdä kirjallinen valitus jatkokäsittelyä varten mökin omistajalle viikon kuluessa varauksen päättymisestä. Jos vuokralainen ja mökin omistaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa riita-asiansa kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.