Verkkoranta

Ekojooga

HEINÄKUUN 2022 JOOGARETRIITTIIN ilmoittautumiset tästä [email protected]

Joogaretriitti upeassa Luomuverkkorannassa Hirvensalmella 22.-24.7.2022

Onko viimeinen vuosi tai pari tuntunut yhdeltä kotona pojottamiselta jota rytmittää perheen passaaminen, ruokien jatkuva valmistaminen, välinehuolto ja siivoaminen? Onko stressi ja arki päässyt viemään värit elämästä? Tule maalaamaan sielusi värit takaisin sen maisemaan!

Tämä on sinulle, joka annat enemmän kuin pyydät, huolehdit muista aina ensin, epäilet voitko ottaa tämän itsellesi, onko sopivaa panostaa itseensä? Sinä jos kuka olet ansainnut tulla hemmotelluksi ja passatuksi vuorostasi. Jätä vastuun paino harteilta kotiin ja anna askelen kevetä, hengityksen syvetä ja löydä tasapaino.

Vietämme saaressa viikonlopun joogaten, meditoiden, suppaillen, saunoen uniikissa 2-kerroksisessa riihisaunassa ja tämän ihanuuden keskellä nautimme oman kokin valmista vegaanisista aterioista!

Voit kipaista Eevan asussa saunasta järveen, kuunnella kuikan huutoa öisellä järvellä, nauttia saaren kauneudesta ja rauhasta – ja samalla syventää omaa jooga- ja meditaatioharjoitusta.

Retriitin ohjelmasta, joogasta ja meditaatiosta vastaa Terhi Talvela, ERYT-200, RYT500 & YACEP joogaopettaja & Life Coach, joka kouluttaa myös uusia opettajia kansainvälisessä Happy Jack Yoga -tiimissä ja opettaa Padma Joogastudioilla. Ehtoisa emäntämme Verkkorannan puolesta on naispuolinen MacGyver Minna Kopra, myös RYT200 -joogaopettaja, joka osaa lentää helikopterilla, käyttää generaattoria, ajaa venettä ja saa aina kaiken toimimaan!

Mukaan mahtuu vain 8 joogia, joten ole nopea jos haluat paikan täältä, sillä osa on jo varattu!

Hinta 498,00 € sisältää venekuljetukset saareen ja takaisin, kaikki ateriat, kahvit, teet ja naposteltavat, joogaharjoitukset aamuin ja illoin, kaakaoseremonian, lakanat, meditaatiot; tuo henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet, vaatteet ja pyyhe + oma joogamatto. Kaikesta muusta on huolehdittu! Meillä on myös aina ässiä hihassa, eli jotain yllättävää iloksesi! Jos tarvitset kyytiä Hirvensalmelle, niin koordinoimme kimppakyydit. Varauksen yhdessä laskutamme varausmaksun 200,00 € ja loput laskutetaan ennen retriittiä yhdessä tai kahdessa erässä sopimuksen mukaan.

Jos haluat saapua jo torstaina ja viettää ylimääräisen yön saaressa + saada ekstraohjausta omaan harjoitukseesi, kysy tästä optiosta varauksen yhteydessä!

Sitovat ilmoittautumiset & tiedustelut 10.5. mennessä meilillä: [email protected]

Olet sydämellisesti tervetullut palautumaan kanssamme luonnon keskelle!

❤ Terhi & Minna ja tietenkin Chef 😘

 


Järjestämme luonnonmukaisia ekojooga-tapahtumia ryyditettynä raaka- ja elävällä ravinnolla tai kasvis- ja kalaruualla. Ekojoogassa joogataan aina ulkona terasseilla. Sateen sattuessa terasseilla on kate.

Majoitus tapahtuu mökkimajoituksena kolmessa eri mökissä 2-4 hengen huoneissa, joissa on pääasiallisesti parivuoteet. Yhden hengen vuode voidaan järjestää pyydettäessä.

Syömme ulkona terassilla ja illalla tunnelmoidaan laavulla nuotion loisteessa.

Kylpeminen riihisauna Kekäleessä kuuluu ehdottomasti mieleenpainuviin hetkiin. Isossa riihisaunassa viivytään  pitkään isolla joukolla ja puhdistetaan mieltä ja kehoa.  Kristallin kirkas Suonteen järvivesi hoitaa kaikkia aisteja aamuin illoin. Metsän reunassa sijaitsee kompostoiva Biolanin ulkohuussi, Pökäle.

Ota mukaan retriittiin oma uimapuku ja pyyhe, jotta tunnistaminen on helpompaa. Tarvittaessa saat toki pyyhkeen paikan päältä. Voit ottaa myös omia välipaloja ja juomia mukaan. Osallistujat vastaavat itse matka- ja vapaa-ajanvakuutuksista. Verkkorannassa voit ostaa paikan päällä LehtoPeat-turvetuotteita ja -hoitoja.