Verkkoranta

EKOTYKY -Työkyvyn ylläpito

Verkkoranta mökkikohde soveltuu työkyvyn ylläpitopäivän viettoon erinomaisesti. Jo saareen saapuminen veneellä irrottaa arjesta. Vanhan ajan tunnelmaa ja lämpöä tuovat ikiaikaiset riihen hirret sekä tulen loimutus niin sisällä kuin ulkona. Vastavalmistunut kaksikerroksinen riihisauna tarjoaa päivänpäätteeksi tyky-porukalle taatusti unohtumattoman riihisaunakokemuksen ja kristallinkirkas järven vesi houkuttelee uimaan.

Verkkoranta tarjoaa täyden palvelun toiminnalliset, luonnossa toteutettavat aktiviteetit ja työkyvyn valmennuspaketit ryhmille (2-15 henkilöä). Suunnittelemme jokaisen tapahtuman mittatilaustyönä asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi.

relaa

Kesäinen virkistyspäivä Kalhosaaressa: melontaa, patikointia, ekojoogaa, kalastusta ja riihisaunomista

Tarjolla on erilaisia aktiviteettejä ja rentoutumistapoja. Tyky-päivänne voi sisältää esimerkiksi melontaretken Suonteen linturikkaassa rauhassa. Melonta on mukavaa luontoliikuntaa. Kulkupeleinä toimivat kahden hengen intiaanikanootit, kajakit tai SUP-laudat ja oppaina asiantuntevat melontaohjaajat.

Tai sitten voitte irtaantua työympäristön rutiineista patikoinnin merkeissä. Suunnittelemme luontoretken sisällön osanottajien voimien ja taitojen sekä käytettävissä olevan ajan mukaan. Mukaan voi saada myös eräoppaan. Kalkkerovuori on hieno maisemakohde, jonka jyrkänteitä kiertelee Pirunpolku patikointireitti.

Vai haluaisitteko kokeilla ekojoogaa? Vaikkapa saunajoogaa riihisauna lämmössä tai yin joogaa veden äärellä luonnonrauhassa joogaopettajan opastuksella kuikan huudon säestyksellä.

TYKY-päivän virikkeisiin voi myös kuulua kalastus ja itsesavustetut kalasaaliit. Käytössänne on vetouisteluun soveltuva kalastusvene ja soutuvene verkkokalastukseen, virvelöintiin ja mato-ongintaan.

TYHY – ja TYKY -valmennukset

TYHY- /TYKY-päivän ohjelma voidaan muokata jokaisen asiakkaan omien toiveiden mukaiseksi. Ruoka- ja juomatarjoilun voitte tuoda itse paikalle tai tilata erikseen paikalliselta ravitsemusliikkeeltä.